YAZ KAMPI UYGULAMASI HAKKINDA DUYURU

Kırkpınar B.E.S.Y.O. Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Spor Yöneticiliği Bölümlerinin Bologna Bilgi Paketinde mezuniyet koşullarında yer alan "isteğe bağlı olarak yaz veya kış kampına katılmak mezuniyet için gerekli yeterlilik koşuludur" ibaresine istinaden, Covid – 19 Pandemi sebebiyle 2020-21  Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi ile sınırlı kalmak şartıyla adı geçen bölümlerde mezuniyet aşamasına gelen öğrencilerin (4.sınıf ve Artılı öğrencilerin) yaz kampı uygulaması “Uygulamalı Ödev” şeklinde yapılacaktır.
   Öğrenciler, Uygulama Ödevlerini aşağıda belirtilen Bölümlere göre sorumlu öğretim elemanlarının isimleri, mail adresleri, ödev teslim tarihleri ve Uygulama Ödevinin ne şekilde yapılacağı aşağıda belirtilmiş olup, öğrenciler uygulama ödevlerini 05-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında bölümünün sorumlu öğretim elemanının mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bölümü

Sorumlu Öğretim Elemanı

Sorumlu Öğretim Elemanı mail adresi

Yaz kampı Uygulama Şekli

Ödev teslim tarihi

Antrenörlük Eğitimi  Bölümü (Örgün Öğretim)

Öğr.Gör.Murat ERBAŞ

muraterbas@trakya.edu.tr

05-11 Temmuz 2021

Antrenörlük Eğitimi  Bölümü (İkinci  Öğretim)

Öğr.Gör.Hasan Ali TEKİN

halitekin@trakya.edu.tr

05-11 Temmuz 2021

Spor Yöneticiliği   Bölümü (Örgün Öğretim)

Öğr.Gör.K.Evren EYTİŞ

evreneytis@trakya.edu.tr

05-11 Temmuz 2021

Spor Yöneticiliği   Bölümü (İkinci  Öğretim)

Öğr.Gör.K.Evren EYTİŞ

evreneytis@trakya.edu.tr

05-11 Temmuz 2021

(*) Uygulama Ödevin şekli: Öğrencilerin aşağıda belirtilen konulardan birinden en az 5 dk.’lık bir video kaydının ilgili öğretim elemanının mail adresine 05-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında gönderilmesi.
  • -Yüzme,
  • -Kano,
  • -Wind Surf,
  • -Trekking
  • -2 kişilik bir çadırın kurulması ve sökülmesi
Bu içerik 01.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1127 kez okundu.