TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI‘NDAN FAKÜLTEMİZE DESTEK

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN, Dekanımız Prof. Dr. Nurper ÖZBAR’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın kendi görev ve yetkileri dahilinde her türlü yardıma hazır olduğunu belirten daire başkanı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN, Fakültemizin acil ihtiyaçlarından olan; eğitim-öğretim binasının temizliği ve demirbaş spor malzemelerinin taşınması hususunda ivedilikle görevlendirmeler yaparak yardımcı oldu. Fakültemiz eğitim-öğretim binası ile 75. Yıl Kapalı Spor Salonu‘nun tadilat ve boyama işlemlerinin gerçekleştirilmesi için gerekli işlemleri başlattı.
     Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN nezdinde Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ‘na Fakültemize verdikleri destekten ötürü saygı ve şükranlarımızı sunarız.
Bu içerik 09.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 163 kez okundu.