TRAKYA ÜNİVERSİTESİ CAMİİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA DEKANLIĞIMIZDAN KATILIM

Yapımına 2019 yılında başlanan Trakya Üniversitesi Camii’nin inşa süreciyle ilgili yapılan bilgilendirme toplantısına dekanlığımız katılım sağladı. Fakültemizi temsilen toplantıya; dekan Prof. Dr. Nurper Özbar, dekan yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt Taşkın, spor yöneticiliği bölüm başkanı Prof. Dr. İlhan Toksöz, beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölüm başkanı Doç. Dr. Fuat Erduğan, rekreasyon bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şerife Gamze Ülker ve rektörlük beden eğitimi bölüm başkanı Doç. Dr. İsa Sağıroğlu katıldı.
Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Toplantıya; Edirne Valisi Yunus Sezer, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Trakya üniversitesi senato üyeleri, Trakya Üniversitesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rasim Özgün, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, rektör yardımcıları ve iş insanları katılım gösterdi.
Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Türkiye’de camisi olmayan tek devlet üniversitesi olan Trakya Üniversitesi’ne cami kazandırmak adına çok ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade etti.
Caminin inşa sürecinde gelinen nokta hakkında bilgiler veren Trakya Üniversitesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rasim Özgün ise bundan sonraki süreç için yardım gerektiğini belirtti.
Edirne Valisi Yunus Sezer de, caminin inşa edilmesi adına tüm hayırseverlere çağrıda bulundu.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından caminin inşaatı incelendi.
Ek Resimler
Bu içerik 06.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 191 kez okundu.