T. Ü. KIRKPINAR SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV SONUÇLARI

ÖNEMLİ NOT:

Bilgilendirme Amaçlı Olup Fakültemiz  kayıtlarındaki Orjinal Listeler Geçerlidir.

UYARI:

ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSUNUN 21 HAZİRAN 2023 TARİH VE 10 NO’LU TOPLANTI SAYILI, 09 NO’LU KARARINA GÖRE

Millilik Belgesi veya diğer belgeler ve bilgilerde yanlış beyan ortaya çıktığında aday tüm haklarını kaybeder. Ayrıca doğabilecek her türlü yasal yükümlülüğü de kabul etmiş sayılır.

KAYITLAR

• ASİL ADAYLARIN KESİN KAYITLARI          04-06 Eylül 2023  (09:00-17:00 saatleri arasında)

• YEDEK ADAYLARIN KESİN KAYITLARI       08  Eylül 2023

Yedek listeden kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kayıtları  8 Eylül 2023 Cuma  saat 09.00 da başlayacak olup, saat 15:00’a kadar ilan edilen kontenjan sayısı kadar kayıt yaptırılmadığı takdirde, aynı gün saat 15:00’da Yedek  listede ilan edilen adaylara programlarda boş kalan kontenjan sayısı kadar en yüksek YP puanından başlanarak kayıt hakkı verilecektir. Yedek listede açıklanan tüm adayların 8 Eylül 2023 Cuma  günü saat 15:00’da Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşlerinde bulunması gerekmektedir. Aksi takdirde olası kayıt haklarını kaybedecekleri önemle duyurulur.

KESİN KAYITTA GEREKLİ BELGELER

-Lise diploması (aslı) veya yeni tarihli mezuniyet belgesi
-2023 YKS sonuç belgesi
-Kimlik belgesi fotokopisi (T.C. Kimlik belgesi, nüfus cüzdanı, süresi geçerli pasaport)
-İkametgâh belgesi
-Sağlık kurulu raporu (heyet raporu)
-Askerlik belgesi (2003 ve öncesinde doğanlar için gerekli)
-6 adet vesikalık fotoğraf

-Özgeçmiş puanına esas teşkil eden belgelerin aslı

-Öğrenci bilgi formu (Forma ulaşmak için tıklayınız ).

Not: 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Kesin Kayıt için gelen adayların gelmeden önce aşağıda örneği verilen "Bilgi formu"' nu elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak ıslak imzalı olarak getirmesi gerekmektedir.

-İkinci öğretim programları için harç makbuzu (banka hesap numarası Öğrenci İşleri   Bürosundan verilecektir).
  -Milli Sporcular için Millilik Belgesi (olimpik olmayan branşlarda kendi kategorisinde en az 6 ülkenin katılımı ile gerçekleşen müsabakalara alınan ve 01.01.2017 tarihinden itibaren de en az 1 kez milli olduğu gösteren Gençlik ve Spor Bakanlık onaylı millilik belgeleri geçerlidir. Ön kayıtta teslim edilecek olan Millilik Belgesinde kendi kategorisinde kaç ülkenin katıldığı millilik belgesi üzerinde açık bir şekilde yazmak zorundadır). Millilik belgelerinin T.C. Gençlik Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmış olması gerekmektedir. Onaylı olmayan belgeler kabul edilmeyecektir).

Bu içerik 18.08.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 19618 kez okundu.