SEMİNER: "ELİT SPORUNDAN TOPLUM SPORUNA SPOR VE REKREASYON POLİTİKALARINDA FARKLI ODAKLAR"

  Spor kurumlarında ve federasyonlarda spor bilimleri öğrencileri için hangi ulusal ve uluslararası imkânlar var? Spor ve rekreasyonun farklı boyutlarında ilgili politikalar nasıl geliştiriliyor? Hangi önceliklerle? Üniversitelerin spora katılımı ve rekreasyon alanlarının artırımı konusunda sorumlulukları neler? Tenis branşı başta olmak üzere spor branşlarının rekreasyona bakışı nasıl?
    Konuşmacılarımız Dr. Öğr. Üyesi Cem TINAZ ve Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN eşliğinde ve Dr. Öğr. Üyesi Ş. Gamze ÜLKER ALTIN moderatörlüğünde bu konuları tartışmak ve spor bilimleri fakültesi öğrencilerinin spora yönelik kariyer perspektiflerini genişletmek için gerçekleşecek seminerimize tüm öğrenci, idari ve akademik personelimizi bekliyoruz. Konuşmacılarımızın özgeçmişleri:
    Cem Tınaz özgeçmiş:
    Dr Cem TINAZ 2015 yılından bu yana İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü olarak görev yapmaktadır. “Başarısızlıkla Sonuçlanan Olimpiyat Tekliflerinin Olumlu Etkilerinin İncelenmesi” projesi için IOC Olimpiyat Çalışmaları Merkezi tarafından sunulan 2016/2017 Olimpiyat Araştırma Fonunu almaya hak kazanmıştır. Dr TINAZ, Avrupa Tenis Birliğinin yönetim kurulu üyesi ve gelişim komitesi başkanıdır. Cem TINAZ ayrıca, Türkiye Tenis Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve başkan vekilidir.
      Burak İŞÇİMEN özgeçmiş:
     2019 ocak ayından itibaren T.Ü. SEM Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı görevini de yerine getiren Öğr. Gör. B. İŞÇİMEN, 2019 yılından bu yana Trakya Üniversitesi SKS Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığında daire başkanı olarak tüm birimlerde yenilenme sürecini yönetmektedir. Burak İŞÇİMEN ayrıca, Ağustos 2020 tarihinden bu yana da Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine; kurumsal kampüs ve projeler üretebilmek ve uygulayabilmek adına atanmıştır. Kış sporları alanları, gastronomi ve turizm işletmeciliği üzerine çalışmaları bulunmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Etkinliğin sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.


    Resim
Bu içerik 18.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 338 kez okundu.