PICKLEBALL FEDERASYONU TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ’NDEN DEKANLIĞIMIZA ZİYARET

Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilciliği Başkanı Serap YÜCESİR, Genel Sekreter Davut GÜNGÖR, Edirne İl Temsilcisi Ercüment ERDİN ve Denizhan TAŞDEMİR, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nurper ÖZBAR'I ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında, Pickleball sporunun Türkiye'deki gelişimi ve yaygınlaştırılması konuları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Nurper ÖZBAR, konuklarına fakültemizin olanakları hakkında bilgi verirken, Pickleball sporunun ülkemizdeki potansiyeline dikkat çekti. Ziyaretçiler, Türkiye'de Pickleball'ın daha da popüler hale gelmesi için iş birliği ve projeler konusunda fikir alışverişinde bulunarak, ortak çalışmalar yapma isteklerini dile getirdi. Bu ziyaretin, Pickleball sporunun Türkiye'deki gelişimine katkı sağlayacak iş birliklerinin önünü açması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Bu içerik 15.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 78 kez okundu.