ÖNEMLİ DUYURU: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI BİZ BİR TAKIMIZ PROJESİ EĞİTMEN BAŞVURU HAKKINDA

BİZ BİR TAKIMIZ PROJESİ KAPSAMINDA GÖNÜLLÜ EĞİTMEN ALIMI İLANI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin spor yoluyla sosyal uyumuna katkıda bulunmak amacıyla geliştirilen “Biz Bir Takımız Projesi” 24 ilde 24 üniversite işbirliği ile gerçekleştirilecektir. Proje kurgusunda 24 il kültürel farklılıkları göz önünde bulundurularak 2’şerli olarak eşleştirilmiştir.

Projenin uygulanacağı illerde 6. ve 7.sınıflarda öğrenim gören 44’er gence, ikamet ettikleri illerde 14 hafta boyunca hafta sonları 4 saat (spor ve sosyal uyum) eğitim verilecektir. Ayrıca, 14 haftalık eğitimin sonunda bir haftalık gençlik kampı ve eşleştirilen ile ziyaret düzenlenecektir.

Proje süresi boyunca görevlendirilmek üzere, söz konusu temalarda eğitim verebilecek spor eğitmenlerine ve sosyal uyum eğitmenlerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Başvuruda bulunanlar arasından belirlenecek olan 72 Eğitmen adayına 6 - 11 Aralık 2021 tarihleri arasında Ankara’da Eğitmen Eğitimi yapılması planlanmaktadır.

Eğitim sonunda gerçekleştirilecek değerlendirme ile seçilecek eğitmenler proje süresi boyunca ek ders saat ücreti karşılığında görevlendirilecektir.

Başvuru için linkteki formu doldurunuz: https://formlar.gsb.gov.tr/BBT/

 

Bu içerik 16.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 2727 kez okundu.