KIRKPINAR SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİNİ KAZANAN 30. DÖNEM ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde yükseköğretime başlayan öğrencilerine Balkan Kongre Merkezinde gerçekleşen Oryantasyon Programı ile merhaba dedi. Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurper ÖZBAR, dekan yardımcıları Doç. Dr. Şengül DEMİRAL ve Doç. Dr. Cüneyt TAŞKIN, Fakültemiz bölüm başkanları, akademik ve idari personeli ile antrenörlük eğitimi, beden eğitimi ve spor öğretmenliği, spor yöneticiliği ve rekreasyon bölümü 1.sınıf öğrencileri katılımıyla gerçekleşen program, Trakya Üniversitesi tanıtım videosu ile başladı. Devamında fakülte ve akademik kadro tanıtım sunumu ile devam etti. Fakültemizin ulusal ve uluslararası organizasyonları ve milli sporcularımızın uluslararası başarılarından bahsedilen program, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nurper ÖZBAR ’ın konuşması ve iyi temennilerinin ardından fotoğraf çekimiyle sonlandı.

Bu içerik 01.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 128 kez okundu.