KIRKPINAR SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları ve aileleri, ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeye başlamak için oruç açma saatini bekleyen Kırkpınar Spor Bilimleri Ailesi, hep birlikte yemeye başladı.
Yemek sonrasında fakülte dekanı Prof. Dr. Nurper ÖZBAR yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Bu iftar yemeği vesilesiyle Kırkpınar Spor Bilimleri Ailesi olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberlik sayesinde fakültemizde daha başarılı çalışmalar yapacağız." dedi.
Yemeğin sonunda tüm katılımcılara teşekkür edilerek, birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Fakülte personeli, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.
Bu içerik 06.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 209 kez okundu.