"KIRKPINAR SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ " KURULDU

28 Mart 2020 tarih ve 31088 sayılı Resmi Gazete ve 2319  sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile "Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi "kuruldu.

Bu aşamada;
       Degerli müdür yardımcılarım, yönetim kurulu üyelerim, öğretim üyesi, ögretim görevlisi, araştırma görevlisi ve tüm idari-destek personelin büyük özverisi ile sizlere yakışan bir sonuca ulaştık. Zor bir hedefin ulaşılmasında her birinizin emeği mevcuttur. Emekleriniz için teşekkür ederim.Bu süreçte öğrencilerimizin katkısı yadsınamaz.
       Son ve en değerli teşekkür ve minnet bu gelişmenin her aşamasında bizi destekleyen Rektörümüz Prof.Dr.Erhan TABAKOĞLU'na.
     Tüm öğrencilerimiz ile birlikte güzel ve sağlıklı günlerde, Fakülte çatısı altında nice hedeflere, eğitim kalitemizi  yükselterek ulaşmamız dileğiyle...

Prof Dr Hakan TUNA
                                                                             Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V.

Bu içerik 13.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 492 kez okundu.