‘GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLE ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRENCİ STAJ UYGULAMA VE İSTİHDAM POLİTİKASI' KONULU SÖYLEŞİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ.

Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümünce Üniversitemiz  40.yıl kapsamında etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Üniversitelerin Öğrenci Staj Uygulama ve İstihdam Politikası'  konulu Söyleşi yoğun katılımla gerçekleşti.
      Açılış Konuşmasını Bölüm Başkanı Prof.Dr.İlhan TOKSÖZ’ün yaptığı ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Selim Ak  ve Spor Şube Müdürü ‘nün katılımıyla 07 Aralık 2022 Çarşamba günü Fakültemiz Amfi 3’te düzenlenen  söyleşide öğrencilerimizin Staj ve İstihdam konularında tüm soruları cevap buldu.

Bu içerik 09.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 158 kez okundu.