FAKÜLTEMİZ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ SPOR İŞLETMECİLİĞİ DERSİ KAPSAMINDA DÖNEM SONU PROJE SERGİSİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADILAR.

Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü son sınıf öğrencilerimiz Spor İşletmeciliği dersi kapsamında gerçekleştirmiş oldukları dönem sonu proje çalışmalarını sergilediler. Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesinde gerçekleşen sergiye Rektör Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’nun yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Ahmet Hamdi ZAFER ve Prof. Dr. Metin AYDOĞDU, Dekan Prof. Dr. Nurper ÖZBAR ile akademik personeller katıldı. Toplamda 20 proje sergilendi. Proje değerlendirme sonuçları Dekan Prof. Dr. Nurper ÖZBAR, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Şengül DEMİRAL ve Doç. Dr. Cüneyt TAŞKIN, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan TOKSÖZ ve dersin sorumlu öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Aykut AKSU tarafından değerlendirildi.

Bu içerik 30.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 106 kez okundu.