FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ CÜNEYT ŞUTA TARAFINDAN TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ BÜNYESİNDE DÜZENLENEN TENİS KURSU BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve Fakültemiz tenis kortlarında gerçekleştirilen tenis kursu başarıyla tamamlandı. Trakya Üniversitesinin çeşitli birimlerinden akademik ve idari kadro personelinin katılımıyla gerçekleştirilen kursa, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer’ de katılım sağladı. Kursun son dersinde düzenlenen etkinliğe fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nurper Özbar ve dekan yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt Taşkın katılarak tüm kursiyerlere tenis sporuna gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
Bu içerik 16.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 214 kez okundu.