FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ELEMANLARI KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Fakültemizde görev yapmakta olan öğretim elemanları ve aileleri ile kahvaltı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan öğretim elemanları aileleriyle birlikte keyifli bir sabah geçirirken hoş sohbet ortamından kaynaklı memnuniyetlerini dile getirdiler. Kahvaltıda konuşma yapan dekan Prof. Dr. Nurper Özbar; bu tür etkinliklerin geleneksel hale getirilerek, fakültemiz aidiyet duygusunun arttırılacağını ve birlikte geçirilen zamanların fakülte ortamına aktarılarak dayanışma duygusunun pekişeceğini belirtti. Kahvaltıda ayrıca Öğr.Gör. Ayhan Naneci ’nin doğum günü kutlanarak, iyi dilek ve temennilerde bulunuldu.
Prof. Dr. Nurper Özbar kahvaltı davetine icabet ederek katılan öğretim elemanlarının şahsına özel teşekkürlerini iletti.
Bu içerik 15.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 197 kez okundu.