FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ GELİŞİM SEMİNERLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi ve Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu işbirliğinde Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci Gelişim Seminerleri Programımız başarıyla tamamlandı.
            Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Mete Bektaş ve Eğitim Kurulu üyeleri Şehmus Demir ile Oğuz Bora’nın konuşmalarının yer aldığı seminerler öğrencilerimiz ve Edirne’li fitness sporcuları tarafından ilgiyle karşılandı. Açılış konuşmasını yapan fakülte dekan yardımcısı ve federasyon eğitim kurulu üyesi Doç. Dr. İsa Sağıroğlu, Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi’nin Fitness Antrenörlüğü eğitiminde Ülkemizin öncü fakültesi olduğunu ve Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu işbirliğinde daha birçok organizasyona ev sahipliği yapacaklarını dile getirdi.

Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Bu içerik 27.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 378 kez okundu.