FAKÜLTEMİZ GELİŞİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA, ATAMIZA SAYGI PEYZAJ BOYAMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz arka bahçe duvarına peyzaj çalışmaları kapsamında boyama etkinliği gerçekleştirildi. Bahçe duvarımızda bulunan Atatürk resmi yanına, fakültemiz öğretim elemanları el boyama tekniği ile kendi izlerini bıraktılar.
Etkinliğin açılışında öğretim elemanlarına konuşan Dekan prof. Dr. Nurper Özbar; "Fakültemiz gelişmeye ve büyümeye devam ediyor, peyzaj güzelleştirme çalışmalarımız kapsamında ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk' e saygı konulu el izi etkinlimize hoş geldiniz, bu kuruma hizmet etmiş, emek vermiş tüm hocalarımızın, atamızın resminin yanına el izini bırakacak olması bizleri mutlu edecek ve daimi olarak hatırlanmamıza vesile olacaktır. Bu vesileyle etkinlimize katılan tüm hocalarıma teşekkürlerimi sunarım" sözleriyle etkinlik hakkında konuşma yaptı.
Bu içerik 10.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 83 kez okundu.