FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF. DR. NURPER ÖZBAR TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ÜNİVERSİTELER FAİR PLAY KERVANI ETKİNLİĞİNE KATILDI

TMOK Üniversiteler Fair Play Kervanının 69. Ziyaretini bu yıl İstanbul Rumeli Üniversitesi üstlendi. 2014 yılında başlatılan proje ile Fair Play ruhunu ülke gençliğine aşılamak amacıyla önce Dünya Fair Play Karikatür ve fotoğraf sergisi ardından üniversitenin İstanbul Küçükyalı Yerleşkesi’ ndeki Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda üst düzey yönetim, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla söyleşi gerçekleşti.

Oturumda, Paris Olimpiyatlarında görev alacak olan Dekanımız ve Uluslararası Voleybol Hakemi Prof. Dr. Nurper ÖZBAR voleybol hakemi kariyerinin basamaklarını tırmanışına ve voleybol karşılaşmalarındaki fair play örneklerine değindi. Kendisine TMOK Fair Play Komisyonu tarafından plaket takdim edildi.
Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı
Bu içerik 22.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 51 kez okundu.