FAKÜLTEMİZ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU ‘NUN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    08 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Bahar dönemi akademik kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nurper ÖZBAR, konuşmasının ardından sözü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’na verdi. Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU konuşmasına; ülkemizde yaşanan elim deprem felaketinden kaynaklı derin üzüntülerini belirterek başladı. Böyle zamanlarda Üniversitemizin tüm birimlerinin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirterek, Fakültemiz Dekanlık görevine başlayan Prof. Dr. Nurper ÖZBAR’a ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şengül DEMİRAL ile Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt TAŞKIN’a görevlerinde başarılar diledi. Rektörlük olarak dekanlığımıza her türlü desteği vereceğini ifade eden Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Fakültemizin tüm akademik personeli ile karşılıklı görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi’nin bölgede önemli bir yeri olduğunu ve bu yeri daha yukarılara taşımak için projeler geliştirilmesi gerektiğinin önemine değinen Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Fakültemize sevgi ve saygılarını ileterek sözlerini sonlandırdı. Dekanımız Prof. Dr. Nurper ÖZBAR toplantı gündemine devam etmek üzere tekrar söz aldı.
    Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’na Fakültemiz akademik kuruluna katılarak bizlere verdiği destekten ötürü saygı ve şükranlarımızı sunarız.
Ek Resimler
Bu içerik 09.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 280 kez okundu.