FAKÜLTEMİZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVLARINA GİRECEK ADAYLARIN SINAV TARİHİ, SAATİ, VE YERİ HAKKINDA DUYURU

FAKÜLTEMİZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVLARI 15 AĞUSTOS 2023 TARİHİNDE(*)  (1 GÜN)  SAAT 09:30’ DA KSBF 75.YIL SPOR SALONU’NDA (T.Ü.BALKAN YERLEŞKESİ) YAPILACAKTIR.
ADAYLAR ADAY (GÖĞÜS) NUMARASINA GÖRE SIRA İLE ALINACAKTIR.
ADAYLARIN, BELİRTİLEN YERDE BELİRTİLEN TARİH VE SAATTE HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR.

 

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavlarına Girecek Adayların Dikkatine:

1.Adayların Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi lisans programlarından herhangi birine yerleştirilebilmeleri için yapılan giriş sınav uygulamalarına katılmaları şarttır.

2. Adaylar ilan edilecek sınav programına göre sınava alınacaktır. Adaylar sınav saatinde sınav yerinde bulunmak zorundadır. Sınav bittikten sonra gelen adaylar kesinlikle sınava alınmazlar (ilgili sınav jürisince mazereti uygun görülenler hariç).
3. Adayların sınava spor kıyafeti ile (reklamsız yazısız beyaz tişört, spor ayakkabı, şort vb.) katılmaları zorunludur. Adaylar, online başvuru esnasında verilecek olan göğüs numarası sıralamasına göre sınavlara alınacaktır. Sınava girecek adaylar göğüs numarasını sınav sırası ve saati gelince yetkili görevliden alacaklardır. 
4. Adayların sınav giysilerinde herhangi bir siyasi/ideolojik yazı, simge ve reklam içeren emareler bulunması YASAKTIR. Bu şekilde gelenler sınava alınmayacaktır.

5. Sınava girecek adayların yanında bulundurması gereken belgeler;

1. Kimlik belgesi (T.C. Kimlik Kartı, Nüfus Cüzdanı veya süresi geçerli Pasaport).

2. Özel Yetenek Sınavı onay formu (online kayıt, komisyon tarafından onaylandıktan sonra aday tarafından sistemden dökümü alınacaktır)

3. Özel yetenek Sınavına Girmesini Engelleyecek Sağlık Sorunu Olmadığına İlişkin Beyan Belgesi (Ek 1-2, bkz sf. 30-31) aday tarafından çıktısı alınarak doldurulacak ve imzalı bir şekilde teslim edilecektir.

 4. Göğüs Numarası  (Sınav esnasında Fakültemizden verilecektir.)

 (*)  :2023-2024 Eğitimi Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı 15.sayfasındaki “Adayların katılım sayısına göre sınav tarihleri değişebilecektir.” İbaresi gereği

TÜM ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ.

                 T.Ü. Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Bu içerik 14.08.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 4926 kez okundu.