FAKÜLTEMİZ 2022-2023 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet töreni 15.06.2023 tarihinde coşkuyla kutlandı.

Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurper Özbar, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, Dekan Yardımcılarımız Doç.Dr. Şengül Demiral ve Doç.Dr. Cüneyt Taşkın,okul müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti. Mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştiren Fakülte birincisi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Samet Aktürk, emeklerinden dolayı hocalarına ve kendilerini büyük bir fedakârlıkla yetiştiren ailelere teşekkür etti. Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurper Özbay, ailelerin büyük bir onur ve mutluluk içinde olduğunu vurgulayarak “Şahsım, Fakültem ve mezun öğrencilerimiz adına yaptığınız bütün fedakârlıklar için hepinize çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Öğrencilerimizin eğitim öğretim dönemleri boyunca zorlu süreçlerden geçtiğinin farkındayız. Ancak 4 yıl boyunca geçirdikleri bu zorlu süreçte sadece mesleki bilgileri öğrenmekle kalmadıklarını aynı zamanda bir birey olarak sorumluluklarını, zorluklarla başa çıkabilmeyi, bir ekibin parçası olarak paylaşmayı ve dayanışmayı, bir üniversite mezunu olarak topluma karşı görev ve sorumluluklarını öğrendiklerine şahit olduk. Mezun yetişkin bireyler olarak bundan sonraki yaşamlarında yapacakları başarılı çalışmalar bizleri onurlandırmaya devam edecektir.” dedi. Konuşmasının devamında öğrencilere seslenen Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurper Özbay “Sevgili mezunlarımız kendinize güvenin, yaptığınız işe sahip çıkın, yeniliklere ve bilimsel gelişmelere açık olun, en iyisini yapmaya çalışın ama her seferinde bir öncekinden daha iyisini başarabileceğinizi de asla unutmayın. Sizler artık Trakya Üniversitesinin mezunları ve yeni elçilerisiniz. Başarınız ve mutluluğunuz, bizim için en değerli ödül olacaktır. Sizlere bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Mezuniyet törenine, bir video mesaj ile katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi’nin üniversitemizin ve ülkemizin gururu birçok milli sporcuyu yetiştirdiğini vurgulayarak öğrencilerin Trakya Üniversitesinden donanımlı bireyler olarak mezun olduklarını söyledi. Mezunlarımıza hayatta başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, her türlü fedakârlığı yaparak evlatlarını yetiştiren aileleri ve kendi bilgi birikimini öğrencilerden esirgemeyen akademisyenleri de tebrik etti.

Ek Resimler
Bu içerik 24.08.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 141 kez okundu.