EDİRNE VALİSİ HÜSEYİN KÜRŞAT KIRBIYIK’ A AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ (IPA) KAPSAMINDA İSTİŞARE ZİYARETİ

Trakya Üniversitesi’nin yürütücü olarak başvuracağı IPA projesinin paydaşlarından olan Edirne Valiliği ile görüşmeye, Trakya Üniversitesini temsilen fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nurper ÖZBAR, dekan yardımcıları Doç. Dr. Şengül DEMİRAL, Doç. Dr. Cüneyt TAŞKIN ve Öğr. Gör. Serpil AYAS AYDIN ile birlikte üniversitemiz Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Gökhan ILGAZ ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Tülay TEKİN YILMAZ katılmışlardır. Edirne Valisi Hüseyin Kürşat KIRBIYIK; valilik kurumu olarak Edirne ili ’ne fayda sağlayacak her türlü projelerin destekçisi olacağını ve üniversitemizin Edirne İl’inin gelişimine katkı sağlayacak projeler üretme gayretini takdir ile karşıladığını belirterek memnuniyetlerini dile getirdi. Edirne Valisi Hüseyin Kürşat KIRBIYIK’ a desteklerinden ve nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Bu içerik 20.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 145 kez okundu.