EDİRNE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim AK ve şube müdürü Murat ULAŞDIR fakültemiz dekanlık görevine başlayan Prof. Dr. Nurper ÖZBAR’ı tebrik ve iş birliği ziyaretinde bulundu. Görüşme esnasında ilimizdeki öğrencilerin spora olan ilgisini artırabilmek için iki kurum arasında yapılacak proje ve protokollerden bahsedildi.
Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü ve şube müdürü fakültemizin spor tesislerini gezerek tesisler hakkında bilgi aldı. Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Şengül DEMİRAL ve Doç. Dr. Cüneyt TAŞKIN gerçekleştirilebilecek projeler hakkında önemli konulara değindiler.
Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi olarak; Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ziyaretleri için teşekkür eder, kurumlar arası iş birliğin devamını temenni ederiz.
Bu içerik 09.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 228 kez okundu.