EDİRNE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ BAŞKANLIĞI'NDAN, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ İÇİN BÜYÜK ADIM

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı Yönetim Kurulu'nun girişimi ile Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Nurper ÖZBAR, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şengül DEMİRAL ve Edirne Amatör Spor Kulüpleri  Başkanı Sayın Muzaffer YILDIRIM yaptıkları istişare sonucunda; Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerinin Edirne Amatör Spor Kulüpleri  Başkanlığı'na bağlı spor kulüplerinde staj yapmaları ve bu spor kulüplerinin sezon başı kuvvet, sürat ve dayanıklılık gibi parametrelerinin ölçüm ile testlerinin fakülte öğretim üyelerince yapılması konusunda fikir birliğine varılmış olup, protokol imzalanması için gerekli adımlar atılmıştır.
Bu içerik 31.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 153 kez okundu.