2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Covid-19 testinin pozitif çıkması  , 24-25-26-27 Ocak 2022 tarihlerinde bölgemizde yaşanan hava muhalefeti ve Görevli-İzinli olması, nedeniyle bütünleme sınavına giremeyen ancak, fakültemize başvurarak ek sınav (mazeret) hakkı isteyen ve fakültemiz yönetim kurulunca kendilerine ek sınav hakkı verilen öğrencilerimizin listeleri ve sınav programları aşağıda  ilan edilmiştir.

Sınavlar 07-11 Şubat 2022 tarihleri arasında aşağıda ilan edilen programa göre yapılacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Not: Diğer Okullardan alan dışı dersin sınavına girecek öğrenciler sınav günü ve saati için ilgili öğretim elemanını ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

-Ek (Mazeret) Sınav   hakkı verilen öğrenci listesi için tıklayınız.

-Ek (Mazeret) Sınav Programına ulaşmak için tıklaynız.

Bu içerik 02.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 906 kez okundu.