BAŞ PEHLİVANLAR FAKÜLTEMİZ REKREASYON YÖNETİMİ ANA BİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMINDAN MEZUN OLDU

Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencileri Faruk AKKOYUN ve Zafer Dama Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt TAŞKIN danışmanlığında yüksek lisans programından mezun oldular. Kırkpınar baş pehlivanı olan Faruk AKKOYUN “Güreş Organizasyonlarındaki Kriz Yönetimlerinin Güreşçi Özelliklerine Göre Değerlendirilmesi” isimli tezi, Türkiye şampiyonu ve İslam Olimpiyatları 3.sü pehlivan Zafer DAMA “Elit Güreşçilerin Spora Bağlılık Düzeylerinin Farklı Değişkenler Açısından Değerlendirilmesi” isimli tezi başarı ile savunarak yüksek lisans programından mezun olmuşlardır.

Güreş kariyerlerine yüksek lisans mezunu başarısını da ekleyen öğrencilerimizi tebrik eder, spor hayatlarında başarılar dileriz.

Bu içerik 15.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 83 kez okundu.