"ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI" TÖRENLERİ İLE "GENÇLİK HAFTASI" PROGRAMI KAPSAMINDA GERÇEKLEKLEŞTİRİLEN GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜNDE ÜNİVERSİTEMİZİ BAŞARI İLE TEMSİL ETTİK.

"Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" törenleri ile "Gençlik Haftası" programı kapsamında 19 Mayıs 2022 Perşembe günü 25 Kasım Stadından başlayıp Atatürk Anıtı önüne kadar olan Gençlik Yürüyüşü'nde Üniversitemizi Fakültemiz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.M.Yavuz AYDEMİR’in sorumluluğunda öğrencilerimizden oluşan 20 kişilik kortej ile başarıyla temsil etmiş bulunmaktayız.

Öğretim elemanımızı ve katılımda bulunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Bu içerik 20.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 180 kez okundu.