ANTRENÖRLÜK UYGULAMASI II VE ANTRENÖRLÜK GÖZLEMİ İLE İLGİLİ DUYURU

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Antrenörlük Uygulamaları II ve 3. Sınıf öğrencilerinin Antrenörlük Gözlemi uygulamasını  yönergeye uygun olarak öğrencilerin ikamet ettikleri şehirlerde kendi buldukları kulüplerde yapmaları uygundur.
     Bu derslerin koordinasyonunu ve öğrenci takibini ders sorunlusu hocalarımız yürütecektir. Öğrenciler, uygulamalar esnasında gittikleri kulüplerde her hafta 15 dakikalık  videolar çekerek ilgili Öğretim elemanına gönderecektir.
       Antrenörlük Uygulaması II ve Antrenörlük Gözlemi için çekilecek olan videoların içeriği;
1. Öğrencinin kendi yüzü gözükecek şekilde adını soyadını ve günün tarihini söyleyecek.
2. Hangi kulüpte olduğunu ve haftanın, günün konusunu söyleyecek.
3. Uygulamadan görüntüler çekecek.
      Toplam 15 dakika  video kaydı olacak ve bu kayıt her hafta bitiminde pazar gününe kadar online olarak mail veya teams üzerinden ödev yükleme ile gönderilecek.
        Dönem sonunda tüm videolar cd de toplanarak Bölüm Başkanlığına teslim edilecektir.
Bu içerik 27.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 663 kez okundu.