"Amatör Spor Haftası" Açılışı Kortej Yürüyüşünde Üniversitemizi Başarıyla Temsil Ettik.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde her yıl düzenlenen “Amatör Spor Haftası”  kapsamında 03 Ekim 2022 tarihinde Üniversitemizi temsilen Fakültemizin de yer aldığı Edirne'de açılış programı düzenlendi. 25 Kasım Stadyumu'ndan başlayan yürüyüşle, kentteki amatör spor kulüpleri ile birlikte yürüş gerçekleştirilerek Atatürk Anıtı'na da çelenk sunuldu.
    "Amatör Spor Haftası" açılışı kortej yürüyüşünde Üniversitemizi başarıyla temsil eden sorumlu öğretim elemanlarımızdan  Öğr.Gör.Mehmet ŞENKAL ve Öğr.Gör. Emine Asena UZUN'A  ve katılımda bulunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Bu içerik 04.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 261 kez okundu.