2023-2024 GÜZ YARIYILI VİZE MAZERET SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Güz  Yarıyılı Vize Mazeret Sınavları 13 – 15 Aralık 2023  tarihleri arasında dersi veren ilgili Öğretim Elemanının belirlediği gün ve saatte  yapılacaktır.
      Yönetim Kurulu Kararı ile Mazeret sınav hakkı verilen öğrencilerin listesi hem öğrenci işleri servisi ilan panolarında hem de web sayfamızda yayınlanacaktır.
(öğrencilerimizin ilan edilen listeleri kontrol etmeleri önem arz etmektedir.)

ÖNEMLİ NOT:
1-) Öğrencilerimizin mazeret sınavlarına girebilmeleri için 08 Aralık 2023 tarihine kadar Fakültemiz web sayfasında öğrencilerin dolduracağı formlar linki içerisinde (veya aşağıda ekli dosyada) yer alan Ara Sınav Mazeret Sınav Dilekçe Örneğini tam olarak doldurup imzalayarak mazeretini içeren ek evrakları ile birlikte ksbf@trakya.edu.tr adresine taratıp mail atmaları veya fakültemiz öğrenci işleri servisine  süresinde elden teslim etmeleri  gerekmektedir.
       Dilekçe Örneği Ek Dosyada
Ek Dosyalar
Bu içerik 01.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 388 kez okundu.