2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL PROGRAMI BAŞVURU TAKVİMİ

2021-2022 AKADEMİK YILI ÇİFT ANADAL BAŞVURULARINA AİT ESASLAR

Fakültemiz, Çift Anadal programlarına 2021-2022 akademik yılında başvuracak adaylar için gerekli belgeler ve başvuru takvimi aşağıda belirtilmiş olup, öğrencilerin ilgili takvim ve başvuru esasları dâhilin de fakültemiz öğrenci işlerine başvurularını yapmaları gerekmektedir.

ÇİFT ANADAL PROGRAMLARI 2021-2022 AKADEMİK YILI BAŞVURU TAKVİMİ

Başvuru Tarihi                                                        : 27 Eylül – 01 Ekim 2021

Başvuru Değerlendirme Tarihi                              : 04 Ekim 2021

Değerlendirme Sonuç İlan Tarihi                          : 06 Ekim 2021

Öğrenci Kesin Kayıt Tarihi                                    : 07-08 Ekim 2021

Yedek Listelerden Kayıtlar                                    : 11 Ekim 2021

BAŞVURUDA İSTENİLECEK BELGELER

1-Başvuru Formu

2-Öğrenci Belgesi (Asıl)

3-Transkript (Asıl) Belgesi ve Ders İçerikleri

4-Disiplin Cezası Olmadığını Gösterir Belge(Asıl)

5- Adayların Sınıf  İçinde % 20’ye Girdiğini Gösterir Belge

6-Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 3.Y.Y. Başvuru Yapacak Öğrencilerin Y-TYT’de 800.000’İnci Başarı Sırasına Sahip Olduğunu Gösteren Belge (Asıl)*

Çift Anadal programına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları, TÜ Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri tarafından yapılacaktır.

NOTÇift Anadal programlarına başvuruda bulunacak öğrenciler yukarıda  istenen belgeleri eksiksiz (tek mail içinde) bir şekilde ksbf@trakya.edu.tr  adresine mail atmaları rica olunur.

Çift Anadal programları kontenjan ve başvuru esasları ayrıntılı bilgilerine Trakya Üniversitesi web sayfası(www.trakya.edu.tr) adresinden ulaşıla bilinir.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

KIRKPINAR SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2021-2022 AKADEMİK YILI

ÇİFT ANADAL PROGRAMI KONTENJANLARI

BÖLÜM

KONTENJAN

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü

Spor Yöneticiliği Bölümü (Ö.Ö.)

Spor Yöneticiliği Bölümü (İ.Ö.)

Rekreasyon Bölümü

*Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği Bölümü Çift Anadal Programı İçin

Başvuru Ve Özel Koşullar:

2021 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) KILAVUZU 6. ÖZEL YETENEK SINAVI İLE SEÇME  YÖNTEMİ başlıklı 34.sayfada yer alan “Adayların, 2021-YKS’de özel yetenek sınavıyla öğrenci alan öğretmenlik programlarına başvuru yapabilmeleri için Y-TYT’de en düşük 800.000 inci başarı sırasına sahip olmaları gerekmektedir (Ek puansız yerleştirme puanının başarı sırası dikkate alınır.) “ ifadesi göz önüne alındığında Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Çift Anadal başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin ;

**2019-2020 Akademik yılında Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi olarak kayıt yaptıran ve başvuru şartlarını sağlayan öğrencilerimiz Üniversitemiz Senatosunda alınan 04/05/2021 tarihli ve 2021/01 sayılı toplantısında alınan 01 numaralı kararı gereğince, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Çift Anadal başvurusunda bulunabilirler (5.yy başvuru yapacak öğrenciler için geçerlidir)

***2020-2021 Akademik yılında Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi olarak kayıt yaptıran ve 2020-2021 YKS kılavuzunda ifade edilen “öğretmenlik programlarına başvuru yapabilmeleri için Y-TYT’de en düşük 800.000 inci başarı sırasına sahip olmaları gerekmektedir (Ek puansız yerleştirme puanının başarı sırası dikkate alınır.)” başvuru şartlarını sağlayan öğrencilerimiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Çift Anadal başvurusunda bulunabilirler (3.yy başvuru yapacak öğrenciler için geçerlidir)

FAKÜLTE ADI

ÇİFT ANADAL PROGRAMI ADI

ÇİFT ANADAL KABUL EDİLECEK PROGRAM ADI

3.YY. KONTENJAN***

Asil                 yedek

5.YY KONTENJAN**

Asil                          yedek

KIIRKPINAR SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (Ö.Ö)

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (İ.Ö)

SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ (Ö.Ö)

SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ (İ.Ö.)

REKREASYON BÖLÜMÜ

Başvuru Formu için tıklayınız

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Çift Anadal -Yandal Programları ve Kontenjanları
Trakya Üniversitesi Çift Anadal Programı Yönergesi için Tıklayınız.

Bu içerik 22.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 3086 kez okundu.