2021-2022 BAHAR YARIYILI VİZE MAZERET SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

Fakültemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Vize Mazeret Sınavları 25 -29 Nisan 2022 tarihleri arasında dersi veren ilgili Öğretim Elemanının belirlediği gün ve saatte  yapılacaktır.

Yönetim Kurulu Kararı ile Mazeret sınav hakkı verilen öğrencilerin listesi hem öğrenci işleri servisi ilan panolarında hem de web sayfamızda yayınlanacaktır.

(öğrencilerimizin ilan edilen listeleri kontrol etmeleri önem arz etmektedir.)

ÖNEMLİ NOT:

1-) Öğrencilerimizin mazeret sınavlarına girebilmeleri için 15 Nisan 2022 tarihine kadar Fakültemiz web sayfasında öğrencilerin dolduracağı formlar linki içerisinde (veya aşağıda ekli dosyada) yer alan Ara Sınav Mazeret Sınav Dilekçe Örneğini tam olarak doldurup imzalayarak mazeretini içeren ek evrakları ile birlikte ksbf@trakya.edu.tr adresine taratıp mail atmaları veya fakültemiz öğrenci işleri servisine  süresinde teslim etmeleri  gerekmektedir.

Dilekçe Örneği Ek Dosyada

Bu içerik 11.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 348 kez okundu.