2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuruları

Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı  Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları İle Başvuru ve Değerlendirme Takvimi açıklanmıştır.

KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA İSTENECEK BELGELER:

1. Dilekçe,
2.
 Öğrenci Not Belgesi (Transkript) (Aslı)
3. 
Disiplin Cezası Almadığını Gösteren Belge (Aslı),
4. 
ÖSYS Sonuç belgesi,
5. Öğrenci Belgesi
6.
 Ders planı ve ders içerikleri,(Aslı)
7  
İkinci Öğretimden Örgün Öğretime yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin ayrıca bulundukları sınıfın bütün derslerini vermek ve ilk %10’a girmek suretiyle bir üst sınıfa geçtiklerine ilişkin resmi belge.
8.Olimpiyat, Dünya, Avrupa ile Uluslararasi ve Türkiye Şampiyonalarında ilk üç (3) dereceye giren (takım veya ferdi) sporcu ögrenciler için Millilik Belgesi.
9.Geldiği Okuldan Özel Yetenek Sınavı ile yerleştiğine dair resmi belge.


Başvurular Şahsen, Kargo veya Posta ile Yapılabilir.  (Posta ve Kargo Yolu İle Yapılan Başvurulardan Kaynaklanan Gecikmelerden ve Evrak Eksikliğinden  Dolayı Sorumluluk Kabul Edilmemektedir.)

2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kırkpınar Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu  Yatay Geçiş Esasları, Kontenjanları ve başvuru takvimi ile ilgili senato kararı için   Tıklayınız.

Dilekçe Örneği için tıklayınız

Not: Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na Yatay Geçiş Başvurusu kabul edilen öğrencilerin mezuniyetlerinde Yüksekokul Diploması düzenlenecektir.

Bu içerik 07.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2842 kez okundu.