2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI VİZE MAZERET SINAVLARI DUYURUSU

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar  Yarıyılı Vize Mazeret Sınavları 31 Mayıs 2021-04 Haziran 2021 tarihleri arasında ilgili Öğretim Elemanının belirlediği gün ve saatte (dersin haftalık ders programındaki gününde ve ders saati aralığında) yapılacaktır.
    Mazeretleri nedeniyle  ara sınavlara katılamayan öğrenciler, mazeret sınavlarına girebilmeleri için 21 Mayıs 2021 tarih mesai bitimine kadar  aşağıda (Ek Dosyada) örneği belirtilen mazeret dilekçesini imzalı olarak mazeretini içeren ek evrakları ile birlikte) ksbf@trakya.edu.tr adresine taratıp  gönderebilirler.
       Mazereti yönetim kurulunca kabul edilen  öğrencilerin listesi hem öğrenci işleri servisi ilan panolarında hem de web sayfamızda yayınlanacaktır.

Dilekçe Örneği Ek Dosyada
Ek Dosyalar
Bu içerik 18.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 910 kez okundu.