DUYURU: TAM İSABET PROGRAMI EĞİTMENLİK BAŞVURUSU

     2 aydır devam etmekte olan ve spora erişimi olmayan çocukların spor katılımını desteklemek amacıyla başlatılan ‘Tam İsabet’ programı kapsamında İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine her hafta basketbol eğitimi ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler verilmektedir. 
Trakya Üniversitesi, Edirne Gençlik Spor İl Müdürlüğü destekleri ve Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu ortaklığında yürütülen bu programın amacı spora katılım hakkından eşit şekilde yararlanamayan çocukların spor ve oyuna katılımını sağlamak, çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamaktır. 
Program 2022 yılı eğitim - öğretim bahar döneminin sonuna kadar, haftada tek gün (Cuma günleri öğleden sonra), devam edecektir.  Bu program kapsamında haftada 2 saat basketbol eğitimi ve/veya fiziksel aktivite yaptırmak isteyen, yapılan etkinliklere gözlemci olarak katılmak isteyen öğrenciler aranmaktadır. 
Eğitimlere katılmak için herhangi bir sertifika sahibi olunmasına gerek yoktur. Dönem boyunca programa katkı sunan öğrencilere sertifika verilecektir. 

Başvuru yapmak isteyenler linki doldurabilir: https://forms.gle/i2YPkxvsV2MVLHVF9
 
Detaylı bilgi almak için Selçuk Açıkgöz ile iletişime geçebilirsiniz: selcukacikgoz@trakya.edu.tr  
Ek Resimler
Bu içerik 30.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 693 kez okundu.