OKUL DENEYİMİ VE ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI

TOPLANTI TARİHİ: 26 ŞUBAT 2021

TOPLANTI SAYISI: 03

KARAR 09:

Üniversitemiz Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü” ders planında yer alan “Okul Deneyimi” ve “Öğretmenlik Uygulaması” derslerine ait “Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Dersleri Uygulama Kılavuzu”, “Okul Deneyimi Dersi Uzaktan Eğitim Rehberi” ve “Öğretmenlik Uygulaması Dersi Uzaktan Eğitimi Rehberi”ne ilişkin, Eğitim-Öğretim Komisyonunca hazırlanan 24 Şubat 2021 tarihli rapor görüşüldü:

Üniversitemiz Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü” ders planında yer alan “Okul Deneyimi” ve “Öğretmenlik Uygulaması” derslerine ait “Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Dersleri Uygulama Kılavuzu”, “Okul Deneyimi Dersi Uzaktan Eğitim Rehberi” ve “Öğretmenlik Uygulaması Dersi Uzaktan Eğitimi Rehberi”nin aşağıdaki şekliyle uygun olduğuna mevcudun oy birliği ile karar verildi.

OKUL DENEYİMİ VE ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSLERİ UYGULAMA KILAVUZU

OKUL DENEYİMİ DERSİ UZAKTAN EĞİTİM REHBERİ

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ UZAKTAN EĞİTİM REHBERİ

Not: Uzaktan Eğitim “Okul Deneyimi” ve “Öğretmenlik Uygulaması” derslerine ait kapak dosyası ve Ders Gözlem Formunu aşağıda ekli dosyalardan  indirebilirsiniz.

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Okul Deneyimi Grup Listeleri

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi  Öğretmenlik Uygulaması 2 Grup Listeleri

Bu içerik 12.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 3919 kez okundu.